Vrijdag 25 augustus 2017

Palm Pop-up Café

Afterwork: Palm Pop-up Cafe

Afterwork alert! Dit jaar start de Classic Friday opnieuw met een zwoele afterworkparty: vanaf 17u: Het PALM POP-UP CAFÉ. Het Palmfuifterrein in Humbeek krijgt een zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck. Je kan er genieten van een frisse aperitief en bijpassende kleine gerechten. En dat allemaal met op de achtergrond de eerste muziek van de avond.

Coverband Soul4You

Soul4You (liveband)

Met Soul4You krijg je twee lead vocals voor de prijs van één, da’s graag gedaan! Deze energieke live band laat aan een razend tempo een mix van pop, disco, funk en rock de revue passeren. Met hits van onder andere Kings of Leon, TC Matic en Bruno Mars is het partygehalte hoog. Dansen en meezingen is absoluut toegestaan - wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zere voeten of hese stemmen.

Mensch, Erger Je Niet

Mensch, erger je niet!

Mensch, erger je niet!, door menig platenboer aangesproken als Zeno en Jonas, deelt een voorliefde voor de 7" single en het ambacht van de analoge diskjockey. Opgepikt door FM Brussel ging het duo langs vele festivals waaronder Pukkelpop & Laundry Day en zalen als de AB, Muziekodroom en Het Depot. Hun aanstekelijk enthousiasme leverde hen een eerste plaats op in de 45 Toeren dj-contest (onder het goedkeurend oog van jurylid dj Bobby Ewing) en een avondprogramma op Studio Brussel. Tsjik tsjak vollenbak, quoi!

Jeroen De Lodder

Jeroen Delodder

StuBru-luisteraars kennen hem van The Greatest Switch, Playground en Studio Ibiza. Wordt door kenners ook weleens de radiostem van beatdansend Vlaanderen genoemd. Jeroen Delodder is een topper van formaat die ons met zijn dance classics alle hoeken van de dansvloer zal laten zien. Anthem alert! Bereid je voor op een prachtige muzikale reis en sjans maar, ook als je zeker helemaal geen kans maakt!

DJ Petidis

DJ Petidis

Petidis is wat ze noemen een “allround party dj” die een mix van hedendaagse nummers en golden oldies uit zijn hoed tovert alsof het niks is. Hij mag namen als BoardX, Ski-Line en Red&Blue op zijn conto schrijven en draait daarnaast ook als resident dj in de hippe Leuvense cocktailbars Alégria, Vesper en Barvista. Petidis dropt keer op keer een bommeke tijdens zijn opzwepende sets. Wat zeggen we? Een bom. Veiligheidsvesten aan en gaan!

Stay tuned!