Zaterdag 26 augustus 2017

Vato Gonzalez & MC Tjen

Vato Gonzalez & MC Tjen (NL)

Can we get a woop woop? Deze Nederlandse Dirty House boys zakken af naar Humbeek City. Wie Vato Gonzalez zegt, zegt MC Tjen. De twee zijn onafscheidelijk en bouwen samen keer op keer high class feestjes. MC Tjen is de gin bij Vato Gonzalez’ tonic: de eerste brengt het publiek in de juiste mood, zodat de tweede de boel volledig kan afbreken. Deze mannen weten wat een party rocken is - niks moet, (bijna) alles mag!

Dimitri Wouters

Dimitri Wouters

Tomorrowland, Summerfestival of Laundry Day, you name it! Met zijn hippe beats en sublieme mash-ups weet Dimitri Wouters zijn publiek als geen ander in beweging te brengen. Hashtag #lifeisaparty - wij geven je op een blaadje dat het leven één groot Feest (mét hoofdletter F) zal zijn met Dimitri Wouters aan de knoppen. Keep calm en dans uw gat eraf!

Double-U

Double-U

Wereldberoemd in zijn thuisregio “De Kempen”, maar ook ver daarbuiten speelt Double-U de pannen van het dak. Het regent intussen bijvoorbeeld serieus binnen op Tomorrowland, Beachland, Club Noxx en Mansion (Antwerpen). Madness in the mix: Allround Madness in the mix Allround Madness in the mix Allround Madness in the mixMaMadmet zijn eigen bootlegs en energieke sets zal Double-U ons alle hoeken van de Palmfuiftent laten zien. Alles uit behalve het licht!

Dennis Cartier

Dennis Cartier

Voor zijn zevende verjaardag kreeg Dennis Cartier een gitaar cadeau. Tien jaar later was hij niet meer te stoppen en begon hij ook zelf muziek te producen. Een prille carrière die in een stroomversnelling terechtkwam toen Robert Abigail (die je kent van de Mojitosong) zijn muziek oppikte. Sinds dat moment laten ook kleppers zoals Regi en Peter Luts zijn platen met plezier door de boxen knallen. De weg naar een internationale ligt open, maar eerst nog even een tussenstop op de Palmfuif!

DJ D-Rub

DJ D-Rub

De winnaar van onze DJ-contest zal de Palmfuif openen op zaterdag. DJ D-Rub nam het in april op tegen 5 andere DJ's op onze DJ-contest. Zijn set sprong er bovenuit en dat verdient een plaats op ons podium!

Stay tuned!